fbpx
Sari la conținut

Casa la comanda

Conceptul de casa la comanda.

Izo camp

Un concept care face ravagii in ultima perioada . Noua casa 2021.

Noi ca si intreprindere prin acest concept de casa la comanda incercam sa venim in intampinarea unor nevoi ale beneficiarilor de a pune la dispozitie o baza de date privind terenurile disponibile si calitativ OK din punct de vedere legilativ. Acestea pot fi cumparate foarte rapid , cu PUZ -uri regulare si acte legislative in regula . Pentru a putea demara procedurile pentru constructia casei mult dorite.

Cum functioneaza un teren in baza de date

  1. Beneficiarul identifica un teren de baza de date a partenerilor nostrii din agentiile imobiliare.
  2. Creioneaza un proiect de casa eficienta energetic.
  3. Se realizeaza un deviz informativ pentru constructia de casa
  4. Se achizitioneaza terenul.
  5. Se executa proiectul arhitectural al acasei dorite.
  6. Se executa un deviz concret de executie.
  7. Se pregatesc actele pentru autorizare.
  8. Se autorizeaza constructia.
  9. Se executa constructia in baza devizului concret.
noua casa 2021

Avantajele casei la comanda

Unu dintre cele mai mari avantaje este ca prin acest mod prin care noi dorim sa colaboram , beneficiarul nu trebuie sa mai piarda timp , ICLUSIV BANI cu diverese intreprinderi , prin cautarea unui teren  .

In alta ordine de idei  oferim garantia unei executii de exceptie a lucrari , scotand maximum din viitorul Dvs. proiect.

Seccolul vitezei isi face simtita prezenta chiar si in domeniul nostru , de aceea prin noua casa din 2021 , am luat masuri drastice pentru a satisface nevoile clientului.

Experienta noastra in case la comanda

Stim din proprie experienta ca proiectul constructie al  unei case de catre un beneficiar privat , necesita timp pierdut , nervi si stres. Acest lucru i-l va obliga sa piarda bani suplimentari din veniturile sale curente.

De ce sa alegi Izo-camp?

Noi, IzoCamp reprezentam bariera linistei tale sufletesti.

Cu ajutorul sistemului nostru va veti construi mai relaxat viitorul proiect. Practic noi vom efectua doua operatii complexe printr-o unica operatie asistata de consilierii nostrii.