fbpx
Sari la conținut
Prima pagină » Legal Pages » Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Ultima actualizare: Aprilie 2, 2021

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii de utilizare „Termeni”, „Termeni de utilizare” înainte de a utiliza site-ul https://izocamp.ro („Serviciul”) operat de Izo Camp („noi”, „noi” sau „al nostru”).

Accesul dvs. La serviciu și utilizarea acestuia sunt condiționate de acceptarea și conformitatea cu acești Termeni. Acești termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu puteți accesa Serviciul.

 

Proprietatea intelectuală

Serviciul și conținutul original, caracteristicile și funcționalitatea acestuia sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a lui Izo Camp și a licențiatorilor săi.

Linkuri către alte site-uri Web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web terțe sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de Izo Camp.

Izo Camp nu are nici un control asupra conținutului, politicilor de confidențialitate sau practicilor oricăror site-uri web sau servicii terțe. De asemenea, recunoașteți și sunteți de acord că Izo Camp nu va fi responsabil sau răspunzător, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau utilizarea unui astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

Încetarea contractului

Putem rezilia sau suspenda accesul la serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă încălcați termenii.

Toate prevederile termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără a se limita la, dispoziții privind dreptul de proprietate, declinări ale garanției, despăgubiri și limitări ale răspunderii.

Declinarea responsabilității

Utilizarea de către dvs. A Serviciului este pe riscul dvs. Serviciul este asigurat pe baza „CA ATARE” și „CA DISPONIBIL”. Serviciul este furnizat fără garanții de orice fel, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garanții implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, non-încălcare sau curs de performanță.

Legea aplicabilă

Acești termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din fără a ține seama de conflictul său de legi prevederi.

Nerespectarea de către noi a oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată nevalidă sau inaplicabilă de către o instanță, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești termeni constituie întregul acord între noi în ceea ce privește Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea avea între noi în ceea ce privește Serviciul.

Modificări

Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. În cazul în care o revizuire este material, vom încerca să ofere cel puțin 60 zile preaviz înainte de orice noi termeni